Απανθρακωμένος βρέθηκε ένας άστεγος στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο άτυχος άνδρας είχε βάλει φωτιά σε κάδο, προσπαθώντας να ζεσταθεί.
Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι ο άστεγος φέρει εγκαύματα σε κάποια σημεία του σώματός του. Οταν έφτασε η Πυροσβεστική, δεν υπήρχε εστία φωτιάς.
Σύμφωνα με την υπάλληλο της καφετέριας που βρίσκεται απέναντι από το σημείο, μιλάει για έναν ήρεμο άνθρωπο ο οποίος δεν προκαλούσε φασαρίες. Ζούσε καιρό εκεί. Στο παρελθόν, ο νεκρός άνδρας είχε βρεθεί χτυπημένος και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.