ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

(Δ.Ε.Ε.Π) Δωδ/σου Ν.Δ. – ΔΗΜΤΟ Καλύμνου:  300.000 ευρώ στο Δήμο Καλυμνίων για αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από την κακοκαιρία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κάλυμνος

Όπως δήλωσε ο Ανα­πλη­ρω­τής Υπουρ­γός Εσω­τε­ρι­κών, Στέλιος Πέτσας η Κυβέρ­νηση στέ­κε­ται έμπρα­κτα δίπλα στους πολίτες, στη­ρί­ζο­ντας άμεσα τους Δήμους που επλή­γη­σαν από θεο­μη­νίες και φυσικές κατα­στρο­φές. Προ­τε­ραιό­τητά μας είναι η ασφά­λεια των πολιτών και η προ­στα­σία της ζωής και της περιου­σίας τους. Στη­ρί­ζουμε τους πλη­γέ­ντες από την πρό­σφατη κακο­και­ρία, ενώ παράλ­ληλα συνε­χί­ζουμε να ενι­σχύ­ουμε τους Δήμους της Κρήτης για την απο­κα­τά­σταση των ζημιών από τον σεισμό. Στε­κό­μα­στε δίπλα στην Αυτο­διοί­κηση στην πράξη, όποτε και για όσο χρειά­ζε­ται.

Η Κυβέρ­νηση συνε­χί­ζει να παρέχει   στήριξη προς την Τοπική Αυτο­διοί­κηση και τους Δήμους που έχουν πληγεί από πρό­σφατα καιρικά φαι­νό­μενα μέσω της οικο­νο­μι­κής ενί­σχυ­σης συνο­λι­κού ύψους 2 εκα­τομ­μυ­ρίων ευρώ σε έξι (6) Δήμους της Χώρας.Με την υπο­γραφή των Υπουρ­γι­κών Απο­φά­σεων από τον Ανα­πλη­ρωτή Υπουργό Εσω­τε­ρι­κών, Στέλιο Πέτσα, στο πλαίσιο του Προ­γράμ­μα­τος πρό­λη­ψης και αντι­με­τώ­πι­σης ζημιών και κατα­στρο­φών που προ­κα­λού­νται από θεο­μη­νίες στους ΟΤΑ  θα δοθούν  , μεταξύ και άλλων Δήμων της Χώρας μας   300.000 ευρώ  και στο Δήμο Καλυ­μνίων του Ν. Δωδε­κα­νή­σου .

Για τη Διοι­κούσα Επι­τροπή Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας(Δ.Ε.Ε.Π) Δωδε­κα­νή­σου Ν.Δ.

Η Πρό­ε­δρος

Ευτυχία Γ. Χαρα­λα­μπο­πού­λου

Για τη ΔΗΜΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ο Πρό­ε­δρος

Άγγελος Καλα­θια­νά­κης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.