Ευχάριστες ειδήσεις για τον τεχνικό του Α.Σ. Ρόδος Τίμο Καβακά κατά την χθεσινή προπόνηση του συλλόγου, καθώς είδε τους Κωνσταντίνο Δαβρή, Νίκο Λέκκα και Σπύρο Αποστόλου να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στη διάθεσή του για το εντός έδρας τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών στο προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όμως ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι για την Κυριακή.
Επομένως ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην χθεσινή προπόνηση, διεξήχθη το πρωί στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», όπου μετά το απαραίτητο ζέσταμα, εκτελέστηκαν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.
Σήμερα τα «ελάφια» θα προπονηθούν στο δημοτικό στάδιο του νησιού μας, καιρού επιτρέποντος, με τον Τίμο Καβακά να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στους «τοξοβόλους», προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ