Τοπικές Ειδήσεις

Τοποθέτηση του κ. Γ. Ματσίγκου στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ,

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝΑΙΔΗ,

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟ 1986 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ …

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ … ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ …

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ … ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΞΕ ΦΕΤΟΣ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ Σ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

ΑΙΤΙΑ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (5 ΜΗΝΕΣ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ . ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Ή ΑΛΛΑΞΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,

 

 

ΟΠΩΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ, ΜΑΓΕΙΡΟΙ, ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ, ΑΝΙΜΑΤΕΡ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ…

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΑΣΤΕΡ, Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΡΟΔΟΣ ΣΕΖΟΝ 9 ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ! ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ.

ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ … ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΝΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…

ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Τ.Ο ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ.

 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ … ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID ΟΠΟΥ: ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ … ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ … ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ … ΠΕΤΥΧΑΜΕ!! ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ … ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ. ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΦΙΞΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.300.000 (ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ 586.000), ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΗΝ EUROMEDICA ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ TEST ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΙΞΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ. Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΠΑΝΙΑΣ). ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ … ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ … ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ … ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΥΝΕΧΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΔΗΜΟ – ΠΡΟΤΟΥΡ – ΦΟΡΕΙΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΦΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΑΝΩ ΤΩΝ 2.000.000.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΙΓΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου