Ειδήσεις

Κ. Ζωντανος : Επιτακτική η ανάγκη Κέντρου Διανομής Ηλεκτρισμού στη Ρόδο

Tην επιτακτική ανάγκη λειτουργίας του νέου Κέντρου Διανομής στη Ρόδο, προκειμένου να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη τροφοδότηση με ηλεκτρισμό του νησιού και πρωτίστως της πόλης για τα επόμενα χρόνια, υπογράμμισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Κωνσταντίνος Ζωντανός, στο πλαίσιο των επαφών που είχε με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρόδο, ο κ. Ζωντανός συναντήθηκε με  τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο, το Δήμαρχο του νησιού κ. Φ. Χατζηδιάκο και άλλους τοπικούς φορείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην προοπτική υλοποίησης του εν λόγω έργου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ παρουσίασε τα σχέδια της Εταιρείας για την υλοποίηση επενδύσεων που ξεπερνούν τα 15 εκ. ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου Κέντρου Διανομής στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου καθώς και την ανάπτυξη των δικτύων, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσής τους το 2016.

Ο κ. Ζωντανός τόνισε ότι το έργο διασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση του νησιού και της πόλης της Ρόδου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής, κοινωφελούς χαρακτήρα, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού.
Η κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής θα γίνει με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως εξάλλου επιβεβαιώνει και το Συμβούλιο της Επικρατείας με την πρόσφατη απόφασή του, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει σημαντικά και στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2014                       Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου