Τοπικές Ειδήσεις

Συνέχιση δρομολογίων της Blue Star Ferries προς Κάσο και Κάρπαθο

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος με τον Αντιπρόεδρο της Attica group (Blue Star Ferries) κ. Μιχάλη Σακέλη για την τύχη των δρομολογίων με πλοία της εταιρίας προς την Κάρπαθο και την Κάσο, ο κ. Σακέλης τον διαβεβαίωσε ότι ενώ η σύμβαση λήγει στις 31 Οκτωβρίου, θα ζητηθεί παράταση μέχρι να ισχύσει ο νέος διαγωνισμός στον οποίο θα πάρει μέρος η εταιρεία.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η συνεχής ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των νησιών μας από Πειραιά και Ρόδο.

Επιπλέον, σε μία από τις προσεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα διαμορφωθεί και η πρόταση προς το Σ.Α.Σ ( Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ) του Υπουργείου Ναυτιλίας. Θα εκδιωχθεί να υπάρξει συνεργασία και με τους Δήμους Καρπάθου, της Κρήτης (Ηράκλειο, Σητεία) και της Χάλκης για την βέλτιστη δυνατή και ρεαλιστική πρόταση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου