Αθλητικά

Το καθιερωμένο «ραντεβού» στο Ενυδρείο

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ

Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17.30 θα ξεκινήσει ο ετήσιος θεσμοθετημένος αγώνα τριάθλου με την ονομασία ”Τρίαθλο Ρόδος 2017” που διοργανώνει ο Υγρός Στίβος Ρόδου στην παραλία Ενυδρείου.

Ο αγώνας όπως πάντα απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες και κλιμακωτά από 0-5 ετών (50-300-100) , φθάνοντας στην ΟΠΕΝ ηλικία στην Ολυμπιακή απόσταση και περιλαμβάνει Κολύμβηση- Ποδηλασία- Τρέξιμο, με τους διαγωνιζόμενους να επιδιώκουν να κερδίσουν τα κύπελλα του μεγάλου νικητή και νικήτριας.

Οι νικητές και νικήτριες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες θα πάρουν μετάλλια και θα αξιολογηθούν στη συνέχεια για να επανδρώσουν τις ομάδες τριάθλου, που θα προετοιμάζονται σε αγωνιστικό επίπεδο για να συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Υγρό Στίβο Ρόδου για περισσότερα από 20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί έναν από τις πρώτες διοργανώσεις τριάθλου που έγιναν ποτέ στη χώρα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.