ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Ρεπό… Τάτσης και πιθανή φιλική αναμέτρηση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας- Τατσης

Ημέρα ξε­κού­ρα­σης ήταν η Δευ­τέ­ρα για τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του Δια­γό­ρα, καθώς ο Σάκης Θε­ο­δο­σιά­δης τούς έδωσε ρεπό για να… γε­μί­σουν τις μπα­τα­ρί­ες τους, έτσι ώστε να πα­ρου­σια­στούν πιο… φρέ­σκοι στη συ­νέ­χεια.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» θα επι­στρέ­ψουν σή­με­ρα το πρωί σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων για να συ­νε­χί­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους, με το πρό­γραμ­μα να διε­ξά­γε­ται το πρωί στο στά­διο «Ιω­άν­νης Πρώ­τος» στον Άγιο Σουλά με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και τα­κτι­κής.

Ο Σάκης Θε­ο­δο­σιά­δης σε συ­νερ­γα­σία με τους αν­θρώ­πους του «γη­ραιού» θα… φου­λά­ρουν για την με­τεγ­γρα­φι­κή ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού, προ­κει­μέ­νου ο έμπει­ρος τε­χνι­κός να έχει τις απα­ραί­τη­τες λύ­σεις στη διά­θε­σή του ενό­ψει της συμ­με­το­χής του Δια­γό­ρα στο νέο ενιαίο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2.

Μία από τις με­τεγ­γρα­φές που ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θεί άμεσα είναι αυτή του Γιάν­νη Τάτση. Ο 21χρο­νος αρι­στε­ρός οπι­σθο­φύ­λα­κας, που ξε­κί­νη­σε την πο­δο­σφαι­ρι­κή του πο­ρεία από τον ΠΑΣ Γιάν­νε­να και την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν ξε­χώ­ρι­σε με τις εμ­φα­νί­σεις του στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας με την φα­νέ­λα του Αχέ­ρω­ντος Κα­να­λα­κί­ου, συμ­με­τέ­χει τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες στις προ­πο­νή­σεις του «γη­ραιού». Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής έχει αφή­σει εξαι­ρε­τι­κές εντυ­πώ­σεις… ανα­γκά­ζο­ντας τον Θε­ο­δο­σιά­δη να ει­ση­γη­θεί την από­κτη­σή του, με την διοί­κη­ση του Δια­γό­ρα, ήδη να έχει κι­νή­σει τις δια­δι­κα­σί­ες.

Από εκεί και πέρα, όπως έγρα­ψε η «δσπορ», στις προ­πο­νή­σεις των τε­λευ­ταί­ων ημε­ρών συμ­με­τέ­χει και ένας νε­α­ρός με­σο­α­μυ­ντι­κός που αγω­νι­ζό­ταν σε ομάδα της Football League. Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής θα ακο­λου­θή­σει τις προ­πο­νή­σεις όλης της εβδο­μά­δας και εφό­σον επι­βε­βαιώ­σει στον Θε­ο­δο­σιά­δη τις συ­στά­σεις που τον συ­νο­δεύ­ουν, τότε ο Δια­γό­ρας θα προ­χω­ρή­σει στην από­κτη­σή του.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι οι προ­πο­νή­σεις των «κυα­νέ­ρυ­θρων» θα είναι κα­θη­με­ρι­νές, ενώ μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο ο έμπει­ρος τε­χνι­κός πι­θα­νό­τα­τα να επι­διώ­ξει την διε­ξα­γω­γή φι­λι­κής ανα­μέ­τρη­σης, με ομάδα από το πρω­τά­θλη­μα της Α’ το­πι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.