Αθλητικά

Για 3 ή 10 Οκτωβρίου «κλειδώνει» η έναρξη στην Α’ κατηγορία

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα πληροφορηθούν τα σωματεία της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, όπως και τους βασικούς όρους της προκήρυξης, την οποία επεξεργάζεται, πλέον στις τελευταίες λεπτομέρειές της, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΔ.
Το μόνο που περίμενε η τελευταία προκειμένου να λάβει τις οριστικές της αποφάσεις ήταν η ενημέρωση, εκ μέρους της ΕΠΟ, για την ημερομηνία, μέχρι την οποία θα έχουν την υποχρέωση οι Ενώσεις να δηλώσουν τις πρωταθλήτριές τους, ενόψει της έναρξης του «μίνι πρωταθλήματος» ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χθες η άκρη βρέθηκε και η Ομοσπονδία προσδιόρισε τη ζητούμενη ημερομηνία για το διάστημα από τις 20 Απριλίου μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, συνεπώς το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα πρέπει να ολοκληρωθεί στο τέλος Μαρτίου, ή το αργότερο στις αρχές Απριλίου, ώστε η εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου που θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική, να έχει στη διάθεσή της τον χρόνο να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για τα μπαράζ.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του Χρυσόστομου Ψέλλα θα επεξεργαστεί τα δεδομένα, θα αναλύσει τα διάφορα σενάρια και θα αποφασίσει για το αν η εισήγησή της σχετικά με την πρώτη σέντρα της νέας χρονιάς θα έχει στο επίκεντρό της την 3η, ή τη 10η Οκτωβρίου.
Η μία από τις παραπάνω δύο ημερομηνίες είναι που θα «κλειδώσει» οριστικά την επόμενη εβδομάδα.
Ταυτόχρονα θα γίνουν ανακοινώσεις για τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας, ενώ ως προς τη σύνθεση των ομίλων και την πιθανότητα αναπλήρωσης κάποιας κενής θέσης, σε περίπτωση μη συμμετοχής ομάδας που έχει το δικαίωμα, τα πάντα είναι ανοιχτά.
Η τελική επικύρωση θα έρθει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου