Συνελήφθη την 15η Ιουλίου 2020 στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, μια 69χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην κατηγορούμενη κατά τον οποίο βρέθηκε στην κατοχή της δέμα που περιείχε τέσσερις συσκευασίες με καπνό βάρους 500 γραμμαρίων η κάθε μια. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν άλλες δύο παρόμοιες συσκευασίες με καπνό.

-Την 14η Ιουλίου 2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, ένας 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα.
-Την 15η Ιουλίου 2020 το πρωί συνελήφθη σε χωριό της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, ένας 61χρονος ημεδαπός γιατί καλλιεργούσε στην κατοικία του μέσα σε γλάστρες 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 45 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 40χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,3 γραμμ. κάνναβη ακατέργαστη και σύνεργα καπνίσματος ναρκωτικών ουσιών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ