Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος για την επικείμενη αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις τρεις ομάδες του νησιού μας (Διαγόρα, ΓΑΣ Ιάλυσος και Α.Σ. Ρόδος) να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ΕΠΟ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», την Δευτέρα 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία θα πάρει την οριστική της απόφαση σχετικά με την μορφή που θα έχουν τα πρωταθλήματα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Εκτελεστική Επιτροπή θα αποφασίσει την κατάργηση της Football League και την δημιουργία μία ενιαίας Β’ Εθνικής Κατηγορίας σε δύο ομίλους (βορρά- νότου).
Εφόσον οριστικοποιηθεί η αναδιάρθρωση με την δημιουργία μίας ενιαίας Β’ Εθνικής Κατηγορίας, τότε «γηραιός», «τοξοβόλοι» και «ελάφια» θα συμμετάσχουν στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, να υπάρχουν τρεις ομάδες του νησιού στην Β’ Εθνική.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ