Ειδήσεις

Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Σε σώμα συγκροτήθηκε χτες το βράδυ το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και κατέληξε ομόφωνα στην ανάδειξη του Προεδρείου της.

Νέος Πρόεδρος της ΕΞΡ επανεκλέχθηκε ο κ. Αντώνης Καμπουράκης, στο πρόσωπο του οποίου ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους οι παλιοί, αλλά και οι νέοι σύμβουλοι, του ενδεκαμελούς σώματος. Τις θέσεις των Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι κ.κ. Γ. Τσέλιος, Κ. Μηνέττος και Ι. Παπαβασιλείου, τη θέση του Γενικού Γραμματέα ο κ. Σ. Φώκιαλης, του ταμεία ο κ. Μ. Μαρκόπουλος και του Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων ο κ. Κ. Καλιουδάκης.

«Στην τριετία που έχουμε μπροστά μας, καλούμαστε να διαχειριστούμε πολλά ανοιχτά θέματα ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας, την Ρόδο ως προορισμό, τις επιχειρήσεις μας, αλλά και για πρώτη φορά, για ολόκληρη την χώρα μας, την εθνική μας οικονομία. Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν την ευθύνη του ρόλου μας, ενωμένοι, μακριά από προσωπική ατζέντα και πολιτική, αλλά προσηλωμένοι στον κοινό στόχο, στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας, το μήνυμα που θέλουμε σήμερα να στείλουμε είναι πως η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι ο φορέας, που υπεύθυνα και με συνέπεια θα διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον, με προοπτική για τον τόπο μας, τις επιχειρήσεις και του ανθρώπους μας» δήλωσε με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Αναλυτικότερα η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Πρόεδρος
Αντώνης Β. Καμπουράκης

Α΄ Αντιπρόεδρος
Γιώργος Τσέλιος

Β΄ Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Μηνέττος

Γ΄ Αντιπρόεδρος & Εκπρόσωπος Τύπου
Γιάννης Παπαβασιλείου

Γενικός Γραμματέας
Στέργος Φώκιαλης

Ταμίας
Μανώλης Μαρκόπουλος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
Κώστας Καλιουδάκης

Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος Διοικητικού Περιβάλλοντος
(Θεμάτων Α΄& Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης)
Νίκος Καντής

Εντεταλμένος Σύμβουλος Business Development
(Ανάπτυξης Αγορών & Συνεργασιών)
Γιάννης Χατζής

Υπεύθυνοι Έρευνας & Τεχνολογικών Εφαρμογών
Παναγιώτης Ιωαννίδης & Μανώλης Μαρκόπουλος

Υπεύθυνος Παρακολούθησης Δημοσίων Υποδομών
Κώστας Καλιουδάκης

Υπεύθυνος Παρακολούθησης Τραπεζικών & Δανειακών Θεμάτων
Στάθης Μανούσος

Γραμματέας Οργανωτικού
Παναγιώτης Ιωαννίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου