Ειδήσεις

Με φυσική παρουσία στο Βερολίνο η τουριστική έκθεση ΙΤΒ Berlin

Η πρώτη δια ζώσης ΙΤΒ Berlin, η μεγαλύτερη διεθνής τουριστική έκθεση στον κόσμο, θα ανοίξει τις πύλες της από την Τρίτη 7 έως την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, δίνοντας φέτος έμφαση και στις Β2Β συναντήσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το διεθνούς φήμης συνέδριο «ITB Berlin Convention» θα λάβει χώρα παράλληλα με την έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, ενώ επιλεγμένες συνεδρίες θα μεταδίδονται ζωντανά στο itb.com.

«Με την τοποθέτηση της ITB Berlin και ως προϊόν B2B θέλουμε να καταστήσουμε τη μορφή αυτή ανθεκτική στο μέλλον και να ενισχύσουμε περαιτέρω το εμπορικό σήμα ως παγκόσμιο καταλύτη της τουριστικής βιομηχανίας», δήλωσε ο David Ruetz, επικεφαλής της ITB Berlin. «Ταυτόχρονα φροντίζουμε να δώσουμε στην εικόνα μας την απαραίτητη ώθηση και να βελτιώσουμε τους υφιστάμενους δεσμούς μας και την ικανότητά μας να προσελκύουμε νέους πελάτες. Στο παρελθόν έχουμε επανειλημμένα παρατηρήσει ότι η πλειονότητα των εκθετών μας δίνει σαφή έμφαση στο να απευθύνεται σε B2B κοινό. Στο μέλλον, η κίνηση αυτή θα επιτρέψει την περαιτέρω ενδυνάμωση της ανάπτυξής τους».

Από τα μέσα Ιουνίου οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν για την ITB Berlin 2023. Με την εγγραφή τους το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2022 θα μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά Early Bird για την ενοικίαση περιπτέρου. Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: itb.com.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου