Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Τα δικαιολογητικά για το «Τάμα»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θάλασσας Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα «Τάμα 2021».
Αναλυτικά:
«Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο πρέπει όλοι οι αθλητές έως 24 ώρες πριν τον αγώνα να πραγματοποιήσουν PCR test ή Rapid test. Το μικροβιολογικό εργαστήριο, αφού βγει αρνητικό αποτέλεσμα, θα εκδώσει βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος, την οποία κάθε μέλος του πληρώματος θα παραδώσει στον Κυβερνήτη του, ο οποίος με τη σειρά του θα παραδώσει όλες τις βεβαιώσεις του πληρώματος στην Επιτροπή Αγώνα στον Πανορμίτη.
Για τον αγώνα ΤΑΜΑ 2021, τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι Κυβερνήτες στην Συγκέντρωση Κυβερνητών την Πέμπτη 17/6 στις 21:30 στα γραφεία του συλλόγου στο Νεώριο είναι:
Πιστοποιητικό καταμέτρησης σκάφους για το 2021.
Φόρμα δήλωσης συμμετοχής, η οποία πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη για να γίνει αποδεκτή. Θα γίνει έλεγχος των αριθμών αθλητικής ταυτότητας για να εξακριβωθεί αν είναι ενεργές-σε ισχύ.
Ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σκάφους (να είναι εμφανής η κάλυψη για αγώνες).
Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης (Π.Γ.Ε.) σε ισχύ.
Συνδρομή συμμετεχόντων του σκάφους για τον αγώνα (εξαιρούνται νέοι ιστιοπλόοι που συμμετέχουν στον πρώτο τους αγώνα). Ταμειακώς εντάξει θεωρούνται όσοι έχουν εξοφλήσει μέχρι και τη συνδρομή τουλάχιστον του 2020.
Πληροφορίες, Έφορος Αγώνων – Μιχάλης Κασιώτης, 6948503533».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου