Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Το πρόγραμμα διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητη ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο νεαρός τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι στον αντίπαλο και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να κλείσουν ιδανικά τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις.
Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να τους προετοιμάσει ενόψει Ηλυσιακού.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές, μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οπότε θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.
Τώρα όσον αφορά στις δοκιμές ποδοσφαιριστών που ξεκίνησε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο, ήδη υπάρχει ανταπόκριση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» στην χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, που τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, προκειμένου ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του να αποκτήσουν πλήρη εικόνα για τις ικανότητές τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ