Αθλητικά

«Στροφές» ενόψει εκλογών ανεβάζουν στον Κλεάνθη

Το προηγούμενο Σάββατο ανακοίνωσε η ΕΠΟ την απόφασή της για ακύρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στα τοπικά πρωταθλήματα, την Κυριακή ακολούθησε η πρώτη συνάντηση των παραγόντων του Κλεάνθη, με θέμα την αξιολόγηση των δεδομένων και την έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη μέρα του σωματείου.
Τα μέλη της διοίκησης επιβεβαίωσαν την απόφασή τους να διενεργήσουν το συντομότερο εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (βρίσκονται σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το υφιστάμενο σχήμα θα ενισχυθεί με νέα πρόσωπα, αλλά και θα συνεχίσει να απολαμβάνει της εξωδιοικητικής στήριξης παλιών παραγόντων.
Η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών θα ανακοινωθεί μόλις ο πρόεδρος Μιχάλης Μαχλής, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει τη θητεία του, θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του με τους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν με τα κοινά του Κλεάνθη.
Τα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού, θα τεθούν επί τάπητος μετά τις εκλογές, αν και η συνολική φιλοσοφία και προσέγγιση δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς ο σύλλογος θα παραμείνει προσανατολισμένος στην αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων γηγενών ποδοσφαιριστών και στην ανάπτυξη των υποδομών του.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια συγκρότησης ενός πλάνου, που θα «ανοίξει» για λογαριασμό του συλλόγου νέες πηγές εσόδων και θα διασφαλίσει, μακροπρόθεσμα, τη βιωσιμότητά του.
Τέλος, ψηλά στην ατζέντα των Παραδεισιωτών παραμένει η ολοκλήρωση του βοηθητικού γηπέδου, το οποίο βρίσκεται σε χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο, προς την κατεύθυνση της Σορωνής.
Χαρακτηριστικό των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν είναι το γεγονός πως εδώ και μήνες, παλεύουν μάταια για την εγκατάσταση ενός απλού συστήματος ύδρευσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου