Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου πρόεδρο του ΓΑΣ ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ -ΚΑΜΕΙΡΟΥ είχε η Μαρία Κρικοπούλου.

Συζήτηση για τα προβλήματα του αθλητισμού, την έλλειψη των υλικοτεχνικών υποδομών και την άμεση επίλυση αυτών αλλά και τη διοργάνωση νέων εναλλακτικών αθλητικών εκδηλώσεων στο νησί είχε σήμερα με τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου πρόεδρο του ΓΑΣ ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ –ΚΑΜΕΙΡΟΥ η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου κ. Μαρία Κρικοπούλου.
Η κ. Κρικοπούλου δήλωσε ότι θα σταθώ δίπλα στο σύλλογο. Λόγω της ειδικότητάς της ως καθηγήτριας φυσικής αγωγής το αντικείμενο είναι γνωστό.
«Ως νέα δημοτική αρχή θα σταθούμε στο πλευρό όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας που επί σειρά ετών φέρνουν διακρίσεις στο νησί τόσο πανδωδεκανησιακό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο. Ο αθλητισμός μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στη διαφήμιση του νησιού μας και η νέα δημοτική αρχή οφείλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή” δήλωσε η κ. Κρικοπούλου.
Η παράταξη ΡΟΔΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον υποψήφιο δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη διαμόρφωση τόσο των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας όσο και για τη διοργάνωση περισσότερων αθλητικών εκδηλώσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου