Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή Δ. Κρητικού στο δήμαρχο για ενημέρωση παρατάξεων αναφορικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό

Αξιότιμε κε δήμαρχε,

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις σε ότι αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού και στην Ελλάδα, θεωρώ χρήσιμη και αναγκαία την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου γύρω από το θέμα σε ότι αφορά τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τη δημοτική αρχή αλλά και τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά λόγω των κρίσιμων καταστάσεων κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων, ζητώ να συγκαλέσετε συνάντηση με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων του σώματος, προς ενημέρωση και κατάθεση προτάσεων.

Κε δήμαρχε,

Για το λόγο ότι σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές κανένας δεν περισσεύει και όλοι χρειαζόμαστε, ας συντονίσουμε τις δυνάμεις μας και ας συνεργαστούμε για το κοινό καλό, ώστε να μπορέσουμε να ανακόψουμε το κύμα εξάπλωσης του κορονοϊού και να προστατέψουμε τη Ρόδο μας.

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Γιατρός πνευμονολόγος

Επικεφαλής παράταξης «Ρόδος Αξιών»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου