Αθλητικά

Ο γύρος της Ρόδου με ποδήλατο

Τον τρίτο κατά σειρά αγώνα του που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Apollon Cup 2015, θα διοργανώσει στις 29 Μαρτίου ο σύλλογος τριάθλου Απόλλωνας Ρόδου.

Πρόκειται για αθλητική εκδήλωση ποδηλασίας συνολικής απόστασης 145Km. Ο γύρος της Ρόδου περιλαμβάνει την Λεωφόρο Ρόδου – Λίνδου  την επαρχιακή  Οδό Γενναδίου – Βατίου – Απολακκιάς και την επαρχιακή Οδό Απολακκιάς – Ρόδο.

Η διαδρομή των 145Km αποτελείται από 1 γύρο των 145Km. Εκκίνηση από την πόλη της Ρόδου (άγαλμα του Διαγόρα στην Ψαροπούλα). Οι ποδηλάτες συνεχίζουν διανύοντας σχεδόν όλη την  Λεωφόρο Ρόδου Λίνδου (προεκκίνηση έως το Φαληράκι) μέχρι την διασταύρωση  για το χωριό Πυλώνα όπου και στρίβουν.  Συνεχίζουν μέχρι την διασταύρωση πριν το Γεννάδι, για Βάτι και Απολακκιά. Τερματίζουν στο Παραδείσι περνώντας μέσα απο τα χωριά Απολακκιά – Μονόλινθο – Σιάννα – Κρητηνία – Κάμειρο Σκάλα – Μανδρικό – Καλαβάρδα – Φάνες – Σορωνή και Θεολόγο.

Εξάλλου, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε ότι παράλληλα με την αθλητική οργάνωση Rodos 113 Challenge που θα γίνει στις 19 Απριλίου, θα υπάρξει και event δύο αθλημάτων για παιδιά 500m τρέξιμο 1500m ποδήλατο και 500m τρέξιμο. Οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα «κλείνουν» στις 20 Μαρτίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου