Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη για ενημέρωση στην ΔΕΣ Ρόδα

Σήμερα 17 Φεβρουαρίου,  επισκέφθηκε την ΔΕΣ ΡΟΔΑ ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης και ζήτησε ενημέρωση για την μέχρι τώρα πορεία της επιχείρησης.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης, κ. Τσίκκης Δημήτρης, γνωστοποίησε στον Δήμαρχο τον βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του νέου διοικητικού συμβουλίου και την πορεία της ΔΕΣ ΡΟΔΑ στην νέα εποχή.

Αφού ο δήμαρχος έδωσε κατευθυντήριες γραμμές για την άμεση αντικατάσταση των παλαιών λεωφορείων, την βελτίωση της εμφάνισης του στόλου και των εργαζόμενων ζήτησε, τον επανασχεδιασμό των δρομολογίων για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες της Ρόδου και οι επισκέπτες. Ο δήμαρχος συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζόμενους για την μέχρι τώρα προσπάθεια αναγέννησης της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και ζήτησε να συνεχιστεί ο προσπάθεια σε εντονότερους ρυθμούς.

Τσίκκης Ν. Δημήτριος

Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου