Πολιτιστικά

Δυο κλαμπ σε Μύκονο και Ρόδο στα 100 καλύτερα στο κόσμο

Η Ρόδος και η Μύκονος συγκαταλέγονται στους 100 προορισμούς που διαθέτουν τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου και μάλιστα για τρεις συνεχείς χρονιές, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό  International Nightlife Association (ΙΝΑ).

Ειδικότερα, η Ρόδος βραβεύτηκε το 2017 για το κλαμπ  Paradiso και η Μύκονος για το κλαμπ Cavo Paradiso.

Ο Διεθνής Οργανισμός International Nightlife Association (INA), ιδρύθηκε το 2012 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον κόσμο που αναπτύχθηκε ειδικά για να εκπροσωπεί τους φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο της νυχτερινής ζωής, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, των μπαρ, των κλαμπ, των νυχτερινών κέντρων, των ξενοδοχείων και των σημαντικότερων προμηθευτών. Η ανάπτυξη του ΙΝΑ είναι  σταθερή, προσμετρώντας  μέλη σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Ασία ενώ επίτιμα μέλη της είναι μεταξύ άλλων ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (CHA) και  η Τουρκική Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Οι βασικές αξίες του οργανισμού είναι η δικαιοσύνη, η ασφάλεια, η ποιότητα και η κοινωνική αρμονία. Κύριος στόχος του είναι να προωθήσει και να υποστηρίξει τις θετικές πρακτικές των επιχειρηματιών παρέχοντας εκπαίδευση και κατάρτιση, πρόσβαση σε ειδικούς συμβούλους, νομική πληροφόρηση και υποστήριξη, ευκαιρίες συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών και την εξασφάλιση ότι οι επιχειρήσεις έχουν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών ποιότητας παγκόσμιας κλάσης.

Ο INA απαιτεί από τα μέλη του την τήρηση άριστων προδιαγραφών, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν τις πιστοποιήσεις ποιότητας που παρέχει. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν τις δύο πιστοποιήσεις που αφορούν στη νομιμότητα, στην ασφάλεια και στις υπηρεσίες τους, μπορούν να υποβάλουν αίτηση η οποία κατόπιν εγκρίσεώς της επιβεβαιώνει ότι οι χώροι είναι ασφαλείς, μονωμένοι και διαθέτουν ηχητικά συστήματα καλής ποιότητας.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι ο ΙΝΑ, με την υποστήριξη τοπικών ενώσεων και φορέων, διεξάγει σημαντικές καμπάνιες, όπως είναι η τρέχουσα εκστρατεία οδικής ασφάλειας με τίτλο  «Drive Tonight», Οδηγώ Απόψε, η οποία επιβραβεύει την υπεύθυνη οδήγηση και προάγει το σύστημα των εναλλακτικών οδηγών σε περίπτωση κατανάλωσης αλκοόλ.

Τέλος, από τις 26 έως και τις 28 Μαρτίου ο οργανισμός διοργανώνει συνέδριο και εμπορική έκθεση στο Λας Βέγκας.

Πηγή: tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου