ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο «διπλό» στη Σύρο!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΟΛΕΪ

Ση­μα­ντι­κή νίκη που της έδωσε και την πρό­κρι­ση για τον τε­λι­κό της Ζ’ Πε­ρι­φέ­ρειας (Αι­γαί­ου), πέ­τυ­χε η ομάδα Νε­α­νί­δων του Δια­γό­ρα, η οποία επι­κρά­τη­σε με 3-2 σετ του Φοί­νι­κα στη Σύρο το βράδυ της Δευ­τέ­ρας και θα αντι­με­τω­πί­σει πλέον τον Πο­λυ­κρά­τη Σάμου με φόντο την εί­σο­δο στην τε­λι­κή φάση του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος.

Ο αγώ­νας διάρ­κειας 2,5 ωρών ήταν συ­ναρ­πα­στι­κός και τον πα­ρα­κο­λού­θη­σαν πε­ρί­που 200 φί­λα­θλοι που βρέ­θη­καν στο κλει­στό «Δ. Βι­κέ­λας» της Σύρου.

Οι νε­α­νί­δες Φοί­νι­κα και Δια­γό­ρα έδω­σαν σκλη­ρή μάχη για την πρό­κρι­ση στον τε­λι­κό της Ζ’ Πε­ρι­φέ­ρειας με τις «κυα­νέ­ρυ­θρες» να είναι αυτές που τε­λι­κά «χα­μο­γέ­λα­σαν» στο τέλος, κα­τα­κτώ­ντας τη νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ: 2-3 (25-20,18-25,20-25,25-23,12-15)

Φοί­νι­κας Σύρου (Αλ­του­βάς): Χαλ­βα­τζή-Δε­ρι­ζιώ­τη, Κο­σιά­ντου, Βαρ­θα­λί­του, Τσά­πα­λα, Ξα­γο­ρά­ρη Β., Ξα­γο­ρά­ρη Κ., Για­λό­γλου (λ), Δε­λα­σού­δα, Ρούσ­σου, Μακρή

Δια­γό­ρας Ρόδου (Δι­κα­στό­που­λος): Γιαλ­λου­ρά­κη, Χον­δρέ­λη, Χα­νιω­τά­κη, Δι­κα­στο­πού­λου, Χα­τζι­διά­κου, Το­τό­νι, Σαλ­λή­να

-Η διοί­κη­ση του Γ.Σ. Δια­γό­ρας συγ­χαί­ρει την ομάδα των Νε­α­νί­δων και τον προ­πο­νη­τή τους κ. Πάνο Δι­κα­στό­που­λο για τη νίκη-πρό­κρι­ση στον τε­λι­κό. Ακόμη ευ­χα­ρι­στεί τη διοί­κη­ση του Φοί­νι­κα Σύρου για την άψογη φι­λο­ξε­νία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.