ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δενδροφύτευση στις 23 Φεβρουαρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δενδροφύτευση

Η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου με το Πε­ρι­φε­ρεια­κό Φυ­τώ­ρειο σε συ­νερ­γα­σία με την Διεύ­θυν­ση Δασών Δω­δε­κα­νή­σου, την Υπη­ρε­σία Πρα­σί­νου του Δήμου Ρόδου και τη Ρ.Ο.Δ.Α. προ­σκα­λεί τους πε­ρι­βαλ­λο­ντο­λο­γι­κούς-πο­λι­τι­στι­κούς συλ­λό­γους και τις εθε­λο­ντι­κές ορ­γα­νώ­σεις του νη­σιού, καθώς και τους συ­μπο­λί­τες μας σε εθε­λο­ντι­κή δεν­δρο­φύ­τευ­ση που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Κυ­ρια­κή 23 Φε­βρουα­ρί­ου στην επαρ­χια­κή οδό Βα­τί­ου-Απολ­λα­κιάς, στην πε­ριο­χή Κα­τα­ρα­μέ­νου.

Στό­χος της νέας δρά­σης, που απο­τε­λεί συ­νέ­χεια των δεν­δρο­φυ­τεύ­σε­ων των προη­γού­με­νων ετών, είναι η ανα­γέν­νη­ση των οι­κο­συ­στη­μά­των μας, η εν­δυ­νά­μω­ση του φυ­σι­κού μας πλού­του και η πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κή ανα­βάθ­μι­ση του νη­σιού μας.

Θε­ω­ρώ­ντας ότι η προ­στα­σία του πε­ρι­βάλ­λο­ντος απο­τε­λεί κα­θή­κον όλων μας, και επι­τάσ­σει τη διε­νέρ­γεια μιας συλ­λο­γι­κής και συ­ντο­νι­σμέ­νης δρά­σης και συ­νερ­γα­σί­ας όλων των φο­ρέ­ων, καθώς και την ενερ­γή συμ­με­το­χή των πο­λι­τών, σας κα­λού­με να εκ­δη­λώ­σε­τε το εν­δια­φέ­ρον σας έως την Πέμ­πτη 20 Φε­βρουα­ρί­ου, προ­κει­μέ­νου να γνω­ρί­ζου­με τον κατά προ­σέγ­γι­ση αριθ­μό των συμ­με­τε­χό­ντων και να μπο­ρέ­σου­με να ορι­στι­κο­ποι­ή­σου­με τον ορ­γα­νω­τι­κό σχε­δια­σμό της εν λόγω δρά­σης.

Για την κα­λύ­τε­ρη εξυ­πη­ρέ­τη­ση των εθε­λο­ντών θα δια­τε­θούν λε­ω­φο­ρεία, προ­κει­μέ­νου να τους με­τα­φέ­ρουν στο ση­μείο της δεν­δρο­φύ­τευ­σης, τα οποία θα ξε­κι­νή­σουν στις 9:00 το πρωί της Κυ­ρια­κής από την πλα­τεία Ελευ­θε­ρί­ας, απέ­να­ντι από το Διοι­κη­τή­ριο της Πε­ρι­φέ­ρειας. Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες, καθώς και για εκ­δή­λω­ση συμ­με­το­χής, οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν να απευ­θυν­θούν στην κα. Δια­κο­εμ­μα­νου­ήλ στο 22413 60502-3 και στον κ. Ρέ­νε­ση στο 22410 69921. Όσοι εκ των συμ­με­τε­χό­ντων έχουν στη διά­θε­ση τους σκα­πα­νι­κά ερ­γα­λεία (τσά­πες, φτυά­ρια, σκα­λι­στή­ρια, κλπ), πα­ρα­κα­λού­νται να τα φέ­ρουν μαζί τους καθώς δεν μπο­ρεί να υπο­λο­γι­στεί ο ακρι­βής αριθ­μός του εξο­πλι­σμού που θα απαι­τη­θεί.

Ο Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Δω­δε­κα­νή­σου

Φώτης Χα­τζη­διά­κος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.