Σήμερα στις 14:30 ο Ηρακλής Μαριτσών θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Μασάρων από τον τοπικό Αστέρα για την 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Οι «πράσινοι» δεν καίγονται για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς είναι συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο, θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πάντως οι Μαριτσενοί θα παραταχθούν αποδεκατισμένοι, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή Μιχάλη Πολιά, ενώ η συμμετοχή ακόμα πέντε αθλητών κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φελεσάκη, Φελεγκάκη και Τσούφιου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και του Ανδρεόπουλου που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Ρόδου. Αμφίβολοι είναι οι Τσαλώλης, Καρίκης, Λολάκης, Μπιλιάς και Βασιλώττος που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Μιχάλης Πολιάς θα γνωρίζει λίγο πριν την σέντρα αν θα μπορεί να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι Μαριτσενοί θα παραταχθούν στο γήπεδο Μασάρων με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο του συλλόγου με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Κινούνται για δύο επιθετικούς
Μετά από την απόκτηση των Αμπελά και Ανδρεόπουλου, οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο το έμψυχο δυναμικό τους και συγκεκριμένα τη γραμμή κρούσης, αφού εκεί έχει διαπιστωθεί κενό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι Μαριτσενοί έχουν εντοπίσει δύο περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ