Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», ο ΓΑΣ Ιάλυσος μετά τους Κόλλα, Λεματαγιέ και Χειμωνέττο είναι έτοιμος να ενισχύσει κι άλλο μετεγγραφικά το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «τοξοβόλοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμερα αναμένεται στο νησί μας για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, αλλά και να πάρει μέρος στην προπόνηση.
Το όνομα του αθλητή, αλλά και η θέση στην οποία αγωνίζεται δεν έχουν διαρρεύσει από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για αλλοδαπό ποδοσφαιριστή.
Ανάσες για τους «τοξοβόλους»
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς ο Θανάσης Τερζής τους έδωσε το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας, προκειμένου να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενόψει των προπονήσεων που θα ακολουθήσουν.
Οι «τοξοβόλοι» θα επιστρέψουν σήμερα στο «Οικονομίδειο» για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Ρόδος στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και σε ασκήσεις ταχυτήτων.
Ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι Κώστας Τσούπρος και Δημήτρης Σταυλάς εξέτισαν τις ποινές τους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι με τα «ελάφια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ