Αθλητικά

Ομαδικές παραιτήσεις και…αναβολή!

Όλα τα μέλη της υπάρχουσας διοίκησης της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλαν την παραίτηση τους, αρχής γενομένης από την Ανδριάνα Μπαφίτη, ενώ σήμερα το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τον Φιλήμονα Χατζηαντωνίου. Επίσης αναβλήθηκε η πρεμιέρα των τοπικών πρωταθλημάτων, αφού πολλές ομάδες δεν έχουν πάρει ακόμη τα δελτία αρκετών αθλητών στα χέρια τους.
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΔΙΩΤΗ
Την παραίτηση του από τη θέση του ταμία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε και ο Τσαμπίκος Ποδιώτης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κ. Πρόεδρε, προκειμένου κι εγώ με τη σειρά μου να διευκολύνω τη νέα Διοίκηση της ΕΟΚ δηλώνω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του ταμία της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, θέση την οποία υπηρέτησα πιστά για 7 συναπτά έτη. Όταν πρωτομπήκα στα γραφεία της ΤΕ ΕΟΚ σκοπός όλων μας ήταν το καλό του μπάσκετ και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στον τόσο δύσκολο νησιωτικό χώρο μας. Χαίρομαι δε γιατί τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ανδριάνα Μπαφίτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που την συντρόφεψα στην δύσκολη πολλές φορές πορεία της επιτροπής, τους συνεργάτες μας, όπως επίσης τον κ. Δημήτρη Τζομάκα, ο οποίος ήταν ο στυλοβάτης των αναπτυξιακών προγραμμάτων που έτρεχε η επιτροπή, καθώς και τέλος τον κ. Φιλήμονα Χατζηαντωνίου, ο οποίος με απίστευτη υπομονή φρόντιζε πάντα να υλοποιούνται όλες οι δράσεις της επιτροπής. Εύχομαι δε στα νέα μέλη της ΤΕ ΕΟΚ καλή επιτυχία στο έργο που θα επιλέξουν να αναλάβουν».
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Την παραίτηση του από μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε και ο πρόεδρος της Α.Ε. Δικαίου Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του μέλους Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου. Ευχαριστώ όλο το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον κύριο Φιλήμονα Χατζηαντωνίου για την συνεργασία και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. στο έργο του για την αναβάθμιση του αθλήματος στα νησιά μας».
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΡΔΟΥ
Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε πριν από λίγο και ο Μιχάλης Μπάρδος. Το μέλος του Δ.Σ. αποφάσισε να παραιτηθεί από τη σύνθεση του, οπότε κανένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν συνεχίζει. Ο πρόεδρος της Γαλάζιας Ακαδημίας Μιχάλης Μπάρδος πήρε την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του».
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια σήμερα και αύριο στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες, αφού οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν στα χέρια τους, δελτία αθλητών και αθλητριών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: «Μετά από απόφαση του αντιπροέδρου της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Μιχάλη Μπάρδου αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί το προσεχές σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων. Κι αυτό διότι οι ομάδες δεν έχουν πάρει όλα τα δελτία αθλουμένων μελών. Όλα τα παιχνίδια για το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου αναβάλλονται και θα επαναοριστούν σε διαφορετικές ημερομηνίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου