Όπως είχε γράψει η «δσπορ», ο ΓΑΣ Ιάλυσος είχε προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο «Οικονομίδειο» στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Football League.
Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, προέκυψε πρόβλημα με το ταξίδι της ομάδας της Πελοποννήσου στο νησί μας, με συνέπεια η φιλική αναμέτρηση να βρίσκεται στον… αέρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ο Αστέρας Βλαχιώτη θα ταξιδέψει κανονικά, οριστικοποιώντας την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί είτε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, είτε μέσα στο σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου, με την ακριβή ημερομηνία να γνωστοποιείται μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν πως οι «τοξοβόλοι» βρίσκονταν σε επικοινωνία με τον Διαγόρα προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο, από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη, ΓΑΣ Ιάλυσος και «γηραιός» δεν θα τεθούν αντιμέτωποι.
Μπήκε ο Καντούτσης
Από εκεί και πέρα, με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο «Οικονομίδειο» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Χαντέ ήταν ότι ο Τάσος Καντούτσης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος.
Από την άλλη, οι Γιάννης Γιώργου και Ηλίας Γιαννιώτης συνεχίζουν τις θεραπείες, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα να δοκιμάσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Το πρωινό πρόγραμμα, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ στο απογευματινό το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Την Παρασκευή οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν και πάλι πρωί και απόγευμα, το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, ενώ την Κυριακή στις 16:30 στο «Οικονομίδειο» ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Παστίδας στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ