Ειδήσεις

Αναφορά της ΔΗΜΑΡ για την κάλυψη εκπαιδευτικών κενών για την Κάσο

Έπειτα από τη δημοσίευση εγγράφου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του
6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Κάσου,με αρ.πρ. 80/2014,που αφορούσε σε προβλήματα λειτουργίας του σχολείου λόγω της υποστελέχωσης του,ο γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Αριστεράς,Δημήτρης Αναγνωστάκης,βουλευτής Εύβοιας,κατέθεσε στις 15/10/2014,σχετική αναφορά στον Υπουργό Παιδείας.

Τα θέματα της Παιδείας γενικότερα,κρίνονται μεγάλης σημασίας,ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για ακριτικές περιοχές,όπως ο Νομός μας,όπου η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων αποτελεί βασικό παράγοντα τόσο για την ποιότητα ζωής των κατοίκων,όσο και για την ανάπτυξη του τόπου.

Η αναφορά

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την  με  ημερομηνία 06/10/2014, επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κάσου. Σύμφωνα με την επιστολή ο σύλλογος αιτείται την τοποθέτηση εκπαιδευτικού στο νηπιαγωγείο στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κάσου καθώς και την κάλυψη των ειδικοτήτων της Αγγλικής της Γαλλικής γλώσσας και της πληροφορικής.
Η κάλυψη των παραπάνω θέσεων κρίνεται απαραίτητη για την πλήρη υποστήριξη της λειτουργίας του ολοήμερου σχολείου.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο καταθέτων βουλευτής
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου