Τοπικές Ειδήσεις

Προσεχείς εκδηλώσεις του Παραρτήματος Δωδ/σου της της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας 

Το παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει μέσα στο Σεπτέμβριο τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Επιμορφωτική εκδήλωση για συνάδελφους Μαθηματικούς με ομιλητή τον κ. Ψύχα Βαγγέλη, μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με θέμα:

«Εισαγωγή στα Μαθηματικά για διαγωνισμούς».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 28/9/2019 και ώρα 11:30 π.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία). Η είσοδος είναι ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο/νη.

2. Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς «ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» καθώς και τους τοπικούς διαγωνισμούς «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29/9/2019 και ώρα 10:30 π.μ. στις Πηγές Καλλιθέας με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ψύχα Βαγγέλη, μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με θέμα:

«Η συμβολή των μαθηματικών διαγωνισμών στην εξέλιξη των μαθητών και των εκπαιδευτικών».

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κακούλη Γεώργιο, Πρόεδρο της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στις Πηγές Καλλιθέας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου