Ειδήσεις

Σε διεθνή φεστιβάλ τουριστικών ταινιών το επετειακό βίντεο του ΕΟΤ

Στην έγκριση δαπάνης συνολικού ποσού 4.224 ευρώ προχώρησε ο ΕΟΤ προκειμένου το Γραφείο του Οργανισμού στη Βιέννη να υποβάλει στη Διεθνή Επιτροπή CIFFT – International Committee of Tourism Film Festivals την υποψηφιότητα προς βράβευση του επετειακού βίντεο του Ε.Ο.Τ. με τίτλο “Greek Tourism – An eternal journey” στα Διεθνή Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών το 2015.

Τα Φεστιβάλ διοργανώνονται υπό την εποπτεία της Επιτροπής CIFFT σε μεγάλες πόλεις διεθνώς και σε χρονικές περιόδους διεξαγωγής τουριστικών εκθέσεων εξασφαλίζοντας κατά τον ΕΟΤ την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος των συμμετεχόντων χωρών σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό. Η Διεθνής Επιτροπή CIFFT – με έδρα τη Βιέννη – αναλαμβάνει την προώθηση της υποψήφιας τουριστικής ταινίας στα ανωτέρω φεστιβάλ με ανακοίνωση συμμετοχής το Νοέμβριο αποστολή αντιτύπων, κατάταξη σε κατηγορία διαγωνισμού, κάλυψη όλων των τελών συμμετοχής στους διαγωνισμούς και ενημέρωση αποτελεσμάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου