Ειδήσεις

ΔΙΟΔΟΣ : «Προσεγγίζοντας το άγχος μέσα και έξω από τον εργασιακό χώρο».

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος» απευθύνεται στην ευρύτερη κοινότητα με σκοπό την πρωτογενή πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της υγείας γενικότερα, εφαρμόζοντας προγράμματα βασισμένα στη βιωματική μεθοδολογία. Φιλοσοφία μας είναι να διαμορφώνουμε τα προγράμματά μας αφουγκραζόμενοι  τις ανάγκες της κοινότητας, ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον οξυμμένο εξαιτίας της κοινωνικοοικονομικής κρίσης. Για το σκοπό αυτό η «Δίοδος» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης σε ενήλικες  με θέμα :
«Προσεγγίζοντας το άγχος μέσα και έξω από τον εργασιακό χώρο».
Στόχος του σεμιναρίου είναι η προσέγγιση θεμάτων που σχετίζονται και διαμορφώνουν τη στάση μας απέναντι στο άγχος, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στην αναγνώριση και την έκφραση συναισθημάτων, την αξιοποίηση της διαφορετικότητας, «εργαλεία» που βοηθούν στην ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων και που οδηγούν σε πιο λειτουργικές σχέσεις. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται 17:30- 20:00 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Δίοδος» (Ερυθρού Σταυρού 37) Υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος θα είναι ο κος Στογιάννης Σπύρος – Στέλεχος Πρόληψης. Εξαιτίας του βιωματικού χαρακτήρα οι συμμετέχοντες δεν θα ξεπερνούν τα 20 άτομα. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όσους/ες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, να το πράξουν μέχρι την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, στο τηλέφωνο 22410-77205 από τις  8:00- 15:00 μ.μ.
Όλα τα προγράμματα της «Διόδου» είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου