Αθλητικά

Δεν θα αγωνιστεί η Νικόλ Κυριακοπούλου: Το πάλεψα με όση δύναμη είχα, ο τραυματισμός μου με νίκησε!

ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Π ριν λίγο και ενώ απέμεναν ώρες για τον προκριματικό στο Ρίο, η Νικόλ Κυριακοπούλου ανακοίνωσε πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ . Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενημέρωσε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook πως δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό προκριματικό.

Η πρωταθλήτρια ταξίδεψε στη Βραζιλία γνωρίζοντας ότι παρέμενε δύσκολη η αποθεραπεια της από τον τραυματισμό (οίδημα του σκαφοειδούς οστού του άκρου ποδός) που υπέστη ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 15 Ιουλίου. Μέχρι και πριν λίγες ώρες ήλπιζε πως θα τα καταφέρει και δήλωνε έτοιμη για τη μεγάλη μάχη.

Τελικά ενημέρωσε ότι: «Το πάλεψα με όση δύναμη είχα μέσα μου… έκανα τα πάντα για να μπορέσω να αγωνιστώ.. δεν βρίσκω τα λόγια… ο τραυματισμός μου με νίκησε… Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να είμαι η Νικόλ που θα ήθελα να είμαι και δεν θα μπορέσω να εκπληρώσω τις προσδοκίες που έχετε από μένα. Σας ευχαριστώ όλους για την ηθική συμπαράσταση σας και τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που μου στείλατε!»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.