Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας 2022: Στις 29 και 30 Ιουλίου η διοργάνωση

Την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών- Γυναικών και το αντίστοιχο πρωτάθλημα αθλητών με αναπηρία, όπως ενημέρωσε η ΕΟΠ με την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας 2022 στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Παράλληλα, με την συνεργασία της Ε.Α.Ο.Μ.-Α.Μ.Ε.Α. Θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας για αθλητές με αναπηρία. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στις 29 και 30 Ιουλίου.
Πίνακας αγωνισμάτων

Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π και της UCI και τις τροποποιήσεις τους, για την ποδηλασία πίστας.
Πρόγραμμα αγώνων
Δευτέρα 25 Ιουλίου
16:00: Την Δευτέρα 25/07 τα σωματεία θα μπορούν να ενημερώνονται από την Ομοσπονδία, για τα αγωνίσματα που έχουν συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων που απαιτείται για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Πέμπτη 28 Ιουλίου
10:00 – 19:00: Επίσημες προπονήσεις ομάδων
14:00 – 17:30: Λειτουργία γραμματείας για έλεγχο δελτίων και παραλαβή αριθμών
18:00: Τεχνικό συνέδριο στην αίθουσα διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας
Σάββατο 29 Ιουλίου
Θα ανακοινωθούν ώρες αγωνισμάτων
Κυριακή 30 Ιουλίου
Θα ανακοινωθούν ώρες αγωνισμάτων»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου