Το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας (όπως και όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα) διεκόπη βάναυσα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον Ο.Φ. Ιστρίου να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ΕΠΟ με εντολή προς όλες τις ΕΠΣ, ζήτησε να ανακηρύξουν πρωταθλήτριες τις ομάδες που βρίσκονταν στην 1η θέση, επομένως η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ανακήρυξε πρωταθλητές της Γ’ Κατηγορίας τους «μελανόλευκους».
Την Τετάρτη ο πρόεδρος Αλέξανδρος Καγιάς του συλλόγου, αλλά και ο αντιπρόεδρος Μάκης Παντελλίδης βρέθηκαν στα γραφεία της Ένωσης, όπου τους παραδόθηκε το Κύπελλο του πρωταθλητή, με τον Ο.Φ. Ιστρίου να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) έγινε η παραλαβή του Κυπέλλου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου από την ομάδα μας.
Στα γραφεία της ΕΠΣΔ βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας μας Αλέξανδρος Καγιάς, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάκη Παντελλίδη, οι οποίοι παρέλαβαν το Κύπελλο από το μέλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Δωδεκανήσου κ. Ψέλλα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ