Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας προχώρησε ο Ηρακλής Μαριτσών.
Ο προπονητής Κώστας Πάττας είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, καθώς εκεί είχε διαπιστώσει τα μεγαλύτερα κενά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Οι Μαριτσενοί δεν χάλασαν το χατίρι στον έμπειρο τεχνικό, καθώς απέκτησαν τον έναν από τους δυο γκολκίπερ που είχε ζητήσει. Ο λόγος για τον νεαρό πορτιέρο Ραφαήλ Παπαμιχαήλ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Παστίδας.
Η διοίκηση του Ηρακλή συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τον αθλητή και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον Παπαμιχαήλ να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.
Ο έτερος γκολκίπερ που θέλουν να αποκτήσουν οι Μαριτσενοί είναι ο Γιώργος Κουμέντος, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει προφορικά εδώ και ημέρες. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον Α.Σ. Ρόδος, προκειμένου ο Κουμέντος να μείνει ελεύθερος.
Επιστρέφει ο Πίσκαπας
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση και του Δημήτρη Πίσκαπα.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Παστίδας, συμφώνησε προφορικά με τον Ηρακλή και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και να επιστρέψει ο Πίσκαπας στο έμψυχο δυναμικό των Μαριτσενών.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι την Κυριακή το βράδυ στο στέκι του συλλόγου, έγινε η πρώτη συγκέντρωση για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών ενόψει της σεζόν 2018-2019, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ