Εξελίξεις προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες στον Α.Σ. Ρόδος. Παρότι αναμενόταν σήμερα το Πρωτοδικείο να ορίσει την διοικούσα επιτροπή με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και χρονικό ορίζοντα, τελικά δεν εκδόθηκε απόφαση, μεγαλώνοντας την αγωνία για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Τα «ελάφια» με ανακοίνωση που εξέδωσαν, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μανώλης Βλάχος και ο γραμματέα Μιχάλης Παλαιολόγος της προηγούμενης Γ.Σ. , ενημέρωσαν για την απόφασή τους να γίνει η επαναληπτική γενική συνέλευση αύριο Τρίτη στις 19:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
« Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της από 9/7/2018 Β’ γενικής συνέλευσης του Α.Σ. Ρόδος, καλούν τα μέλη ( αδιάφορο αν είναι ταμειακώς τακτοποιημένα) σε τρίτη επαναληπτική γενική συνέλευση, με τα ίδια θέματα που είχαν τεθεί και στις δύο προηγούμενες, ιδίως για την ανάδειξη νέου 9μελους διοικητικού συμβουλίου.
Τόπος το Δημαρχείο Ρόδου στις 17/7/2018 και ώρα 19:00, ημέρα Τρίτη και ειδικότερα στην αίθουσα εθιμοτυπικών συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρόδου».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος κατέληξαν σε επαναληπτική γενική συνέλευση, καθώς έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού μας, ότι υπάρχει έτοιμος συνδυασμός για να αναλάβει την διοίκηση του συλλόγου.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, τα πάντα στον Α.Σ. Ρόδος θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή τρίτη γενική συνέλευση για τους «πράσινους» της πόλης μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ