Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Χ. Κάτανας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο κ. Κάτανας κινήθηκε εναντίον του κ. Γεωργιάδη, ωστόσο οι ψυχραιμότεροι βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΝΔ ηρέμησαν τα οξυμένα πνεύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη όταν ψήφισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που καθόταν δίπλα στους βουλευτές των ΑΝΕΛ είπε «στα τέσσερα τώρα, στα τέσσερα», χρησιμοποιώντας τη φράση που έχει πει πολλές φορές ο Πάνος Καμμένος για τους βουλευτές της ΝΔ όταν ψήφιζαν το μνημόνιο.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)















