Τοπικές Ειδήσεις

Παρουσίαση της Ρόδου στην τουριστική αγορά του Ισραήλ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Διοργάνωσε webinar για την παρουσίαση του νησιού σε ταξιδιωτικούς πράκτορες σε συνεργασία με την Ομοσπονδία FedHATTA

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου προβολής και προώθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει καταρτιστεί ανά αγορά και προσωποποιημένα για κάθε νησί ξεχωριστά, πραγμα-τοποιήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, η παρουσίαση της Ρόδου στην τουριστική αγορά του Ισρα-ήλ, σε συνέχεια της παρουσίασης της Κω στις 26 Μαΐου.

Πρόκειται για μια συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ομοσπονδίας FedHATTA, με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Ισραήλ ΙΤΤΑΑ. Την παρουσίαση της Ρόδου έκανε ο Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και την παρακολούθησαν travel agents και tour operators του Ισραήλ.

Οι επαγγελματίες της χώρας είχαν την δυνατότητα να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για τη Ρόδο, που αποτελεί ιδιαίτερα προσφιλή τους προορισμό, για τα αξιοθέατα και την μακρά και ενδιαφέ-ρουσα ιστορία της και για τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ένας ταξιδιώτης μπορεί να απο-λαύσει την διαμονή του στο νησί. Επίσης, πληροφορήθηκαν για τα ισχύοντα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Εν συνεχεία, ενημερωτικό newsletter διανεμήθηκε τόσο στο σύνολο των μελών του Συνδέσμου ΙΤΤΑΑ όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού της χώρας, οι οποίοι αποτελούν τη βάση δη-μιουργίας και προώθησης του τουριστικού προϊόντος στην χώρα. Έτσι, την παρουσίαση θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει μαζί με το πλήρες υλικό με τις πληροφορίες το σύνολο των μελών του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών γραφείων του Ισραήλ, ακόμα και τα μέλη που δεν συμμετείχαν στην παρουσίαση.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου