Τοπικές Ειδήσεις

Αλλαγές στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Ρόδου και Κω

Με αποφάσεις που έλαβετο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο θα υπάρξουν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Εισαγγελιών Πρωτοδικών Ρόδου και Κω:

-Μεταθέσεις Αντεισαγγελέων Πρωτοδικών

Οι αντεισαγγελείς Πρωτοδικών Ρόδου κ.κ. Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος και Γεωργία Γιαννακάρα μετατίθενται στις Εισαγγελίες Φλώρινας και Κοζάνης αντίστοιχα ενώ επιστρέφει στη Ρόδο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μαρία Αγγελούδη. Η εισαγγελική πάρεδρος κ. Μαργαρίτα- Γεωργία Μορφοβασιλη μετατίθεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικειου Ηρακλείου.

Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Κω κ. Γεώργιος – Αλέξανδρος Βελτσιστας μετατίθεται στην Εισαγγελία Αθηνών ενώ στην Κω από την Καλαμάτα μετατίθεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Αρετή Μουτσέρα που έχει υπηρετήσει στην Ρόδο.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου τοποθετείται ο νεοπροαχθής αντεισαγγελέας Πρωγτοδικών κ. Μάνος Αριστομένης ενώ τοποθετείται και η αποφοίτος ΕΣΔι σε θέση πάρεδρου κ. Στυλιανή Πουλάκη.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου