Μετά την άνοδο του Διαγόρα στην Α2 Κατηγορία, οι γυναικείες ομάδες στα Δωδεκάνησα έμειναν μόλις τρεις, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί και τέταρτη για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα και η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου να στείλει το καλοκαίρι του 2021 τον εκπρόσωπο της στους αγώνες μπαράζ. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Ιπποκράτης Κω και η Ε.Α. Καλύμνου είναι οι τρεις ομάδες που έχουν μείνει για το γυναικείο πρωτάθλημα και θα πρέπει να βρεθεί και τέταρτη ομάδα (ίσως ο Κολοσσός) για να διεξαχθεί τη νέα σεζόν κανονικά η διοργάνωση. Η προκήρυξη της Ε.Ο.Κ. αναφέρει ότι για να γίνει δεκτή συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου των γυναικών, θα πρέπει η ομάδα να προέρχεται από πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα σωματεία.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΙΒΟ ΚΩ
Σε σοβαρές σκέψεις για να συμμετέχει στο νέο γυναικείο πρωτάθλημα, έχει μπει ο Φοίβος… Η κωακή ομάδα σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει γυναικείο τμήμα, ώστε να πάρει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα και να συμπληρωθεί ο αριθμός των τεσσάρων ομάδων. Ο Φοίβος είναι αποφασισμένος να κάνει αυτή την κίνηση και ήδη ξεκίνησε τη διαδικασία για τη στελέχωση ενός γυναικείου τμήματος, που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Όπως γράψαμε, μετά την άνοδο του Διαγόρα, έχουν μείνει τρεις ομάδες στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, η Ε.Α. Καλύμνου και ο Ιπποκράτης Κω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνει προσπάθεια να πάρει μέρος στο γυναικείο πρωτάθλημα ο Κολοσσός, ενώ ο Ξάνθος Πάτμου δεν μπορεί, διότι διαθέτει ανοιχτό γήπεδο και οι αγώνες υποχρεωτικά διεξάγονται σε κλειστά γυμναστήρια. Η Ακαδημία Καλύμνου δεν πρόκειται να κατεβάσει γυναικεία ομάδα, κι έτσι αναζητείται ο τέταρτος της παρέας για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα και να «στείλουμε» εκπρόσωπο στα μπαράζ του 2021.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ