Αθλητικά

Δύο αγώνες ιππικής αντοχής στο Κ.Ε.Ι.Ρ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας στην τελευταία του συνεδρίαση, μεταξύ των άλλων, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα, ενώ έκανε γνωστά και τα νέα αγωνιστικά προγράμματα για το 2020. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι δύο αγώνες Ιππικής Αντοχής που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου, στις 28 Ιουλίου και 1 Νοεμβρίου.

Α. Ορισμός Προέδρου ΤΕΙΔ και Προέδρου ΤΕΙΒΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την παραίτηση του κ. Ηρακλή Μπάσδρα όρισε ομόφωνα Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Ιππικής Αντοχής τον κ. Δημήτρη Γουναρά και Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδας τον κ. Δημήτρη Μπούτση.

Β. Έγκριση Προκηρύξεων & Αγωνιστικού Προγράμματος Ιούνιος-Δεκέμβριος 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις των αρμόδιων Επιτροπών ομόφωνα ενέκρινε τα κάτωθι:

  1. Τροποποιημένη Γενική Προκήρυξη και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Υπερπήδησης Εμποδίων 2020
  2. Τροποποιημένη Γενική Προκήρυξη και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2020
  3. Τροποποιημένη Γενική Προκήρυξη Ιππικής Αντοχής και Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2020
  4. Τροποποιημένη Ειδική Προκήρυξη Νοτίου Ελλάδος – ΠΕΝΟΕ
  5. Τροποποιημένη Ειδική Προκήρυξη και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Βορείου Ελλάδος
  6. Τροποποιημένη Ειδική Προκήρυξη και Αγωνιστικό Πρόγραμμα ΠΕΝΑ – Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης

Γ. Υγειονομικά Πρωτόκολλα Αγώνων εγκεκριμένα από την ΓΓΑ

Εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Αγώνων που είχε υποβάλλει η ΕΟΙ για τα τρία Ιππικά Αθλήματα που ξεκινούν άμεσα την αγωνιστική στους δραστηριότητα: Υπερπήδηση Εμποδίων, Ιππική Δεξιοτεχνία και Ιππική Αντοχή. Τα ΥΠ έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΟΙ και της ΓΓΑ.

Δ. Πρόγραμμα Εθνικών Ομάδων

Το Πρόγραμμα Εθνικών Ομάδων συνεχίζεται με το 5ο Προπονητικό Σεμινάριο με τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Πετρή. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 32 αθλητών/38 ζευγών στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας σε συνδυασμό με τους αγώνες που θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου.

Ε. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ΕΟΙ 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα ενέκρινε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της ΕΟΙ έτους 2020, μετά την ανακοίνωση από τη ΓΓΑ των επιχορηγήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών έτους 2020, ο οποίος θα υποβληθεί για έγκριση στη ΓΓΑ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου