Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, θα είναι στην διάθεση του προπονητή του Ακουσίλαου Σάββα Καραβόλια, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και την συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Πρόκειται για τον νεαρό ταλαντούχο αμυντικός Μεταξά Κώστα, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση των Φανενών, υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον σύλλογο να την επισημοποιεί με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του, για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, με τον 20χρονο αμυντικό Μεταξά Κώστα, αποδεχόμενος την πρόκληση να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ακουσίλαου για πρώτη του φορά στην Α’ Κατηγορία.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα με υγεία!».
«Έκλεισαν» Σαμολαδάς και Πλαγγέντης
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» των Φανών βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση δύο αθλητών, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους για την νέα σεζόν.
Η διοίκηση συμφώνησε σε όλα με τον τερματοφύλακα Κώστα Σαμολαδά που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Φοίβο Κρεμαστής και τον επιθετικό Λευτέρη Πλαγγέντη που στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Αστέρα Παστίδας.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε ο Ακουσίλαος να ανακοίνωση και επίσημα την απόκτησή τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ