Αθλητικά

Στην Κάλυμνο το 2ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα τένις Νοτίου Αιγαίου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου διοργανώνει το 2o Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου για Αγόρια – Κορίτσια 10-12-14-16 ετών, από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019.

Με βάση την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αθλητές που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ( Ε.Φ.Ο.Α.), κατέχοντας φυσικά δελτίο αθλητού, ή πιστοποιητικό γέννησης και  πιστοποιητικό γιατρού διάρκειας ενός έτους. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

Έδρα : Αθλητικό κέντρο αντισφαίρισης και αναρρίχησης Καλύμνου

Διεύθυνση : Ρότσο
85200 Κάλυμνος

Τηλέφωνα: 2243 024278 , 6974900602

Αριθμός γηπέδων : 4 green set

Μπάλες : WILSON

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής αγώνων: ΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (τηλ επικ. 6937288632)

Υπεύθυνος αποστολών: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ

Επιδιαιτητές αγώνων : ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΜΙΚΕΣ

Γιατρός : Βουβάλειο  Νοσοκομείο Καλύμνου , Πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο του ομίλου.

Γραμματεία Αγώνων : ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΙΛΑΤΟΥ

Δηλώσεις συμμετοχής : στο mail apollontennis@gmail.com  μέχρι  9/6/2019

Κλήρωση Αγώνων: Τρίτη 11/6/2019 (θα ενημερωθούν οι αποστολές για το πρόγραμμα των αγώνων)

Ενημέρωση αθλητών : στο site του Ομίλου http://kalymnostennis.gr/ και στη σελίδα του Ομίλου στο facebook https://www.facebook.com/kalymnostennis/

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ : Τήρηση κώδικα συμπεριφοράς και διαιτησία αν τους ζητηθεί .

Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στην γραμματεία του πρωταθλήματος  1 ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του παιχνιδιού τους και να αποχωρούν από το αθλητικό κέντρο 1 ώρα μετά από τη λήξη του αγώνα.

Παράβολο συμμετοχής : Δεν υπάρχει

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ :

  • Αγόρια-Κορίτσια 10 (γεν. 2009 & 2010) πράσινη μπάλα: ένα ( 1 ) σετ των 6 ( 5-5 tie break των 7).

Σύστημα ομίλων με Round robin. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνει σε 2 mini σετ  (4 games).Σε περίπτωση ισοπαλίας στα σετ (1-1)θα ακολουθήσει super tie break.

  • Αγόρια-Κορίτσια 12 (γεν. 2007 & 2008) πράσινη μπάλα: ένα ( 1 ) σετ των 6 ( 5-5 tie break των 7).

Σύστημα ομίλων με Round robin. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνει σε 2 mini σετ  (4 games). Σε περίπτωση ισοπαλίας στα σετ (1-1)θα ακολουθήσει super tie break.

  • Αγόρια – κορίτσια 12 (γεν. 2007 & 2008) : 2 νικηφόρα mini set των (4 games). Σε περίπτωση ισοπαλίας στα σετ (1-1)θα ακολουθήσει super tie break.

Στους ημιτελικούς και στον τελικό θα υπάρχει τρίτο σετ.

  • Αγόρια – κορίτσια 14 (γεν. 2005 & 2006) : 2 νικηφόραmini set των 4 με το τρίτο σετ κανονικά. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα set των 6 με τρίτο σετ  tie break των 10 πόντων .
  • Αγόρια – κορίτσια 16 (γεν. 2003 & 2004) : 2 νικηφόρα mini set των 4 με το τρίτο σετ κανονικά. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα set των 6 με τρίτο σετ  tie break των 10 πόντων .
  • Ομαδικά : Για τα Αγόρια & Κορίτσια 10-12– 14 – 16 προβλέπονται αγώνες διπλών.

Σημειώσεις

>  Η γραμματεία του τουρνουά μπορεί να αλλάξει τον αριθμό των games / set εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγαλύτερος από το όριο που έχει τεθεί προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του.

>  Δωρεάν διαμονή δικαιούνται μόνο οι αθλητές που θα δηλωθούν καθώς  και ο επικεφαλής προπονητής της κάθε αποστολής.

>  Υπεύθυνος  για την τοποθέτηση των αθλητών στις ξενοδοχειακές μονάδες της κάθε αποστολής είναι ο Όμιλος αντισφαίρισης Καλύμνου. Επειδή οι επιδοτούμενες κλίνες είναι 117 , αν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος  είναι περισσότεροι από αυτό τον αριθμό ,θα υπάρξει μια πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση σε όλους τους αθλητές προκειμένου να καλυφθεί αυτή η διαφορά.

>  Για τους συνοδούς γονείς θα ανακοινωθεί σύντομα λίστα ξενοδοχείων με προνομιακές τιμές.

>  Οι μετακινήσεις των αποστολών (αθλητές και προπονητές) θα γίνονται δωρεάν από και προς το αθλητικό κέντρο. Θα υπάρχουν τακτικά δρομολόγια έτσι ώστε οι αποστολές να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

>  Ο όμιλος θα εκδώσει για τους υπεύθυνους των αποστολών οδηγό σχετικά με το πρόγραμμα αγώνων και μετακινήσεων από και προς το αθλητικό κέντρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου