Αθλητικά

Ποδηλατικός Γύρος Πηγαδίων εις μνήμη του Ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων εις μνήμη του Ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία του ΚΟΠΑΠ του Δήμου Καρπάθου «Ποδηλατικός Γύρος» των Πηγαδίων την Κυριακή 21 Μαΐου 2017και ώρα 10:30 π .μ.
Ο «Ποδηλατικός Γύρος» θα περιλαμβάνει την εξής διαδρομή:
«Μνημείο Ηλιάκη (Αφετηρία) – ΕΔΕΜ – MIRAMARE – CONSTANTINOS PALACE – Μπετά Φελλουζή – SEVEN ELEVEN (Κούτολου) – Πιτσαρία BELLA- Τράπεζα ALPHA – Καφετέρια Αγνάντι – Ποσειδώνιο Δημοτικό Αμφιθέατρο (Τερματισμός)».
Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την διαδρομή αρκεί να είναι από 15 ετών και άνω.
Όμως, για να μην εξαιρέσουμε τους μικρούς μας ποδηλάτες, από μια τέτοια ιδιαίτερη δράση, να διευκρινίσουμε ότι όποιο παιδί κάτω των 15 ετών επιθυμεί να λάβει μέρος θα γίνει δεκτό αρκεί να συνοδεύετε από έναν κηδεμόνα. Οι μικροί ποδηλάτες θα συγκεντρωθούν στην καφετέρια «Αγνάντι» όπου θα περιμένουν τους υπόλοιπους από τον «Ποδηλατικό Γύρο» για να ενσωματωθούν μαζί τους και να τερματίσουν όλοι μαζί στο Ποσειδώνιο Δημοτικό Αμφιθέατρο.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος θα θέλαμε να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στο εξής τηλέφωνο: 22453-60146 στην γραμματεία του ΚΟΠΑΠ..
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε για τη συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος ΚΟΠΑΠ

Γεώργιος Βασιλαράκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου