Την παραδειγματική τιμωρία του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που φώναξε «να καεί η… πο…να η Βουλή» αναμένεται να ζητήσουν μέλη της επιτροπής

Οι απαράδεκτες και αντικοινοβουλευτικές δηλωσεις του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκα θα απασχολήσουν την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλης κατα την σημερινή της συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι.

Το ενδεχόμενο επίπληξης ή παραδειγματικής τιμωρίας του κ Φωκα – αν και δεν περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης – αναμένεται να θέσουν μέλη της Διάσκεψης που εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για το περιεχόμενο της τοποθέτησης του βουλευτή σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν και επιστολές προς τον πρόεδρο της Βουλης Νίκο Βουτση με τις οποίες θα ζητείται η παραπομπή του κ Φωκα στην επιτροπη Δεοντολογίας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ Φωκας εμφανίζεται να ενθαρρύνει και να επαναλαμβάνει εμπρηστικά συνθήματα κατα της Βουλης της οποίας ειναι μέλος και απολαμβάνει τα σχετικά προνόμια.

Συγκεκριμένα βίντεο απο το συλλαλητήριο τον δείχνει να φωνάζει το σύνθημα «να καεί – να καεί η πο..να η Βουλή». Το κλίμα για τον βουλευτή έχει επιβαρυνθεί και απο το γεγονός οτι ο ίδιος απέφυγε να δείξει μεταμέλεια για τις δηλωσεις του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ