Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση για την λειτουργία των δημοτικών ιατρείων

O Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος ανακοινώνει ότι, για όσο διάστημα παραμένουν κλειστοί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Ιδρύματος και συγκεκριμένα ο Παιδικός Σταθμός Μ. Καβαρινού και το Κοινοτικό Προσχολικό Κέντρο Αγίων Αποστόλων , για την αποφυγή κινδύνου από τον κορωνοιό, δεν θα εισπραχθούν τα αντίστοιχα τροφεία από τους γονείς των νηπίων .

Επίσης προσαρμοζόμενοι στην πράξη Νομοθετικού περιεχομένου :

1.Η Κοινωνική Υπηρεσία του Ιδρύματος θα εξυπηρετεί το αιτήματα των συμπολιτών μας αφού πρώτα οι ίδιοι επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Προϊσταμένη του Τμήματος κ. Κοτζαμπασάκη Ειρήνη στο τηλέφωνο 22410-44604 και κατόπιν συνεννόησης θα προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ειδικό κυτίο στην είσοδο της υπηρεσίας .

2.Όσον δε αφορά τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων η Υπηρεσία ανακοινώνει την αναστολή τους γι΄ αυτή την εβδομάδα προκειμένου να γίνει προετοιμασία για να λειτουργήσουν κανονικά από 23-03-2020 τις ίδιες ημέρες, όπου οι εξυπηρετούμενοι χρόνιοι πάσχοντες θα αφήνουν σε έντυπο το ΑΜΚΑ και το τηλέφωνό τους την μία ημέρα και θα παραλαμβάνουν την συνταγή την επομένη ημέρα λειτουργίας του Ιατρείου δηλαδή :

Στο Δημοτικό Ιατρείο Παλιάς Πόλης κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Στο Δημοτικό Ιατρείο Αγίων Αποστόλων κάθε Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή .

Στο Δημοτικό Ιατρείο της Ανάληψης κάθε Πέμπτη.

Στο Δημοτικό Ιατρείο του Αγίου Ιωάννη κάθε Τρίτη και Παρασκευή .

Στο Δημοτικό Ιατρείο του Ροδινιού κάθε Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή και τέλος

Στο Δημοτικό Ιατρείο Κρητικών κάθε Τρίτη .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου