Ειδήσεις

Ανά τρίμηνο η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων

Ανά τρίμηνο θα γίνεται από φέτος η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων όπως ανακοίνωσαν εξερχόμενοι του μεγάρου Μαξίμου ο Γιάννης Βρούτσης και ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

“Γνωρίζετε ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κυβέρνησής μας είναι η ελληνική οικογένεια. Και η στήριξη της οικογένειας με ευαισθησία είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό και κάτω από τις κατευθύνσεις του πήραμε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την στήριξη των οικογενειών και το οικογενειακό επίδομα που δίνεται σε αυτές. Και προχωράμε γενναία στη διασφάλιση του οικογενειακού επιδόματος, έτσι ώστε να δοθεί νωρίτερα”, είπε ο κ. Βρούτσης.

Από την μεριά του ο κ. Κεγκέρογλου εξειδίκευσε το μέτρο λέγοντας: “Με το νέο θεσμό των οικογενειακών επιδομάτων ενισχύονται περίπου 700.000 πιο αδύναμες οικονομικά οικογένειες τη χώρας μας και μάλιστα από το πρώτο παιδί σε αντίθεση με το παρελθόν. Η καταβολή των επιδομάτων από φέτος, που διαθέτουμε πια το μητρώο των δικαιούχων οικογενειών, θα γίνεται ανά τρίμηνο με βάση μια κανονική διαδικασία”.

Συμπλήρωσε ο υφυπουργός Εργασίας: “Για το πρώτο τρίμηνο του 2015 μέσα στον Απρίλιο θα γίνει η καταβολή του αντίστοιχου δικαιώματος για όλες τις οικογένειες και στη συνέχεια με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης θα γίνει ο συμψηφισμός και θα καταβληθούν τα επιπλέον δικαιούμενα ή θα συμψηφιστούν τυχόν καταβολές που έχουν γίνει επιπλέον. Έτσι θα έχουμε πλέον ανά τρίμηνο την καταβολή όλων των επιδομάτων”. (Πηγή: megatv)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου