«Άρχισαν τα όργανα» πριν ακόμα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του νησιού μας, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Α.Σ. Ρόδος.
Οι οργανωμένη φίλαθλοι του «γηραιού» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν τον υπεύθυνο για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης, αλλά και την διοίκηση των «ελαφιών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Σ.Φ Διαγόρα ΄΄Θύρα 6΄΄ καλεί όλους τους φίλους του Διαγόρα να δώσουν βροντερό ΄΄παρών΄΄ στον αγώνα της ομάδας μας, με αντίπαλο την ομάδα με σήμα το μηρυκαστικό.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να καταγγείλουμε δημόσια τον υπεύθυνο για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα και την διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ,καθώς παρότι είμαστε γηπεδούχοι αποφάσισαν από κοινού, σε μεταξύ τους συνάντηση, χωρίς παρουσία ατόμων από την διοίκηση του γηπεδούχου Διαγόρα, συνάντηση με το έτσι θέλω, να μας κλείσουν την θύρα 5, να μας απομονώσουν στην θύρα 6, τοποθετώντας μας μάλιστα διμοιρία δίπλα μας, όπως τον πρώτο αγώνα που ήμασταν φιλοξενούμενοι και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους οπαδούς – φιλάθλους του Α.Σ. Ρόδος να μπουν κανονικά και να καταλάβουν όλη την θύρα 4 πλην ελάχιστων καθισμάτων.
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του Διαγόρα να έρθει από νωρίς στο γήπεδο και να μπει από οποία θύρα θέλει, να καθίσει όπου θέλει, από την στιγμή που δεν υπάρχουν αριθμημένα εισιτήρια και φυσικά από την στιγμή που εμείς είμαστε γηπεδούχοι.
Καλούμε επίσης όλα τα μέλη του συνδέσμου μας να έρθουν από νωρίς γιατί λίγο πριν φύγουμε για το γήπεδο θα αποφασίσουμε από πού θα μπούμε και πού θα κάτσουμε. Τα δικαιώματά μας σαν πολίτες-φίλαθλοι – οπαδοί τα γνωρίζουμε καλύτερα από σουβλατζήδες -γαλονάδες και λοιπούς διοικητικούς.
ΓΑΤΑΚΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ! GATE 6 1985».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ