Ειδήσεις

ELPEDISON: Μετρήστε μέσω του κινητού σας πόσο ρεύμα καταναλώνετε

Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος ανακοίνωσε το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών “myelpedison” στο κινητό τηλέφωνο. Πρόκειται για μια αποκλειστική εφαρμογή, με το όνομα “myelpedison”, που είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο Apple Store. Συνεπώς, κάθε πελάτης της ELPEDISON που κατέχει android ή ios συσκευή, μπορεί πλέον να κατεβάσει εύκολα την εφαρμογή και να αξιοποιήσει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ενεργειακών υπηρεσιών, που διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

Ειδικότερα, η εφαρμογή “myelpedison” στο κινητό περιλαμβάνει τη νέα υπηρεσία «μέτρα μόνος σου», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρίας να καταγράφουν τη μέτρησή τους απευθείας μέσω του κινητού τους, έτσι ώστε οι “έναντι” λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος να εκδίδονται με βάση την πραγματική τους κατανάλωση, μέχρι την έκδοση του εκκαθαριστικού τους λογαριασμού κάθε φορά, βάσει των επίσημων στοιχείων του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ).
Επιπρόσθετα, η ίδια εφαρμογή προσφέρει την υπηρεσία my e-bill, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν άμεσα τον τρέχοντα λογαριασμό τους καθώς και να έχουν πρόσβαση σε παλιότερους λογαριασμούς τους, μέχρι και 3 χρόνια πίσω. Ακόμη, οι πελάτες ELPEDISON μπορούν να ακολουθήσουν ένα δια-δραστικό οδηγό, που τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα το λογαριασμό τους και τα επιμέρους πεδία του. Έτσι, μπορούν να δουν την εξέλιξη της κατανάλωσής τους, μέσω ειδικών γραφημάτων, που απεικονίζονται είτε σε ευρώ είτε σε kWh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες της ELPEDISON, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή myelpedison στο κινητό, μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο, δεδομένου ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό τους επί τόπου, μέσω της υπηρεσίας “pay-on-line”, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών. Επίσης, οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία του προφίλ τους και να ενημερώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μέσω των υπηρεσιών αλλαγή του προφίλ μου και τα στοιχεία επικοινωνίας μου, αντίστοιχα.

Το κατέβασμα της εφαρμογής είναι απλό και άμεσο και γίνεται όπως και με κάθε άλλη εφαρμογή των Google Play και Apple Store. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης να αναζητήσει την εφαρμογή «myelpedison». Κατά τον ίδιο τρόπο, η εγγραφή του πελάτη στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών myelpedison στο κινητό γίνεται γρήγορα και εύκολα, δεδομένου ότι απαιτεί μόνο κάποια βασικά στοιχεία από την πλευρά του πελάτη.

΄Εθνος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου