Πολιτιστικά

4,5 τόνοι καπάκια από το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου

Το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της δράσης «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα», στις 12/2/2015 έγινε αποστολή 4,5 τόνων καπάκια σε εργοστάσιο ανακύκλωσης .

Καταφέραμε μέχρι τώρα να συλλέξουμε 2.500.000 καπάκια!!

Όλα αυτά φυσικά οφείλονται σε σας τους απλούς πολίτες που με χαρά και αγάπη μαζέψατε το κάθε καπάκι από όλη την Ελλάδα από το πιο μικρό νησάκι έως την πιο απομακρυσμένη περιοχή.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, πολλοί από εμάς θέλουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, αλλά δεν έχουμε την οικονομική ευχέρεια να το πραγματοποιήσουμε.
Με την συλλογή και την ανακύκλωση από καπάκια μπορούμε να χαρίσουμε αναπηρικά αμαξίδια, πρόσθετα μέλη ή εξειδικευμένα ορθοπεδικά είδη χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά κανένα.

Όσο μας προσφέρετε καπάκια τόσο θα χαρίζουμε χαμόγελα σε περισσότερα παιδιά. Συνεχίζουμε δυναμικά!!!Σας έχουμε όλους ανάγκη!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.6943940438-Ε.Χατζηστεφανή ή στην σελίδα μας στο Facebook: mazeuwkapakiamoirazwxamogela ή μαζεύω καπάκια μοιράζω χαμόγελα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου